Labská bouda recenze

Labská bouda je horská chata v Krkonoších, která se nachází poblíž Labského dolu. Je oblíbeným místem pro turisty, kteří sem přicházejí za krásnou přírodou a možností turistiky. Chata nabízí ubytování a stravování pro návštěvníky, kteří si zde mohou odpočinout a načerpat nové síly pro další výlety po okolí.

Labská bouda

Labská bouda je horská chata v Krkonoších, která se nachází v nadmořské výšce 1 542 metrů nad mořem. Nabízí ubytování pro turisty a lyžaře, kteří chtějí strávit čas v přírodě. Chata je oblíbená pro svou malebnou polohu a pohodlné vybavení. V okolí se nachází mnoho turistických tras a lyžařských sjezdovek, což činí Labskou boudu ideálním místem pro dovolenou v každém ročním období. Navíc zde můžete ochutnat tradiční českou kuchyni a vychutnat si krásné výhledy na okolní hory. Labská bouda je skvělým místem pro odpočinek a relaxaci ve spojení s aktivním odpolednem v přírodě.

Firma Labská bouda

Labská bouda je horská chata nacházející se v Krkonoších. Je oblíbeným místem pro turisty, kteří hledají útulné ubytování v blízkosti přírody. Chata nabízí pohodlné pokoje, chutné jídlo a přátelskou atmosféru. Labská bouda je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci po dlouhém dni stráveném v horách.

Kontakty

Labská bouda pošta, Bedřichov 31, 512 38 Bedřichov-Špindlerův Mlýn, Česko
+420 733 740 885

    Výhody

    • ✅Výhody Labské boudy:
    • ✅ Ideální poloha pro horské túry a výlety do Krkonoš
    • ✅ Příjemná atmosféra a pohodlné ubytování
    • ✅ Skvělá restaurace s tradičními českými pokrmy
    • ✅ Možnost relaxace v sauně a wellness centru
    • ✅ Výhled na malebnou přírodu a nedaleký Labský vodopád

    Nevýhody

    • ❌Labská bouda je krásné místo pro pobyt v Krkonoších, ale existují zde také některé nevýhody:
    • ❌ Labská bouda má omezenou kapacitu ubytování, což může znamenat obtížnost s rezervacemi v obdobích vysoké návštěvnosti.
    • ❌ V některých částech Labské boudy může být omezený signál mobilního telefonu, což může být problém pro některé návštěvníky.
    • ❌ Labská bouda se nachází v odlehlé oblasti Krkonoš, což může znamenat delší dobu cesty k dosažení dalších turistických atrakcí.
    • ❌ V některých obdobích může být Labská bouda přeplněná turisty, což může ovlivnit klid a relaxaci pobytu.
    • ❌ Některé části Labské boudy mohou být starší a potřebovat renovaci, což může ovlivnit pohodlí hostů.

    Zkušenosti

    Zastavili jsme se cestou na výletě, abychom si dali něco teplého do žaludku. Trojková jídelna, kde slovo vysokohorská přirážka dostává nový význam. 90 Kč za Prazdroj? 90 Kč polévka, která je nikoli horká, ale teplá a kvalitou na úrovni školní jídelny. Jako opravdu? 65 Kč za čaj? Voda 60 Kč? 😂 Nejhorší je, že přijít jako Čech z Polska, kde jste ubytovaní a vidět ten smutný rozdíl, jak se tady vydělává na lidech, ačkoli cena vs. výkon absolutně neodpovídají. Smutná pohádka. Vrchol všeho je, že neberou karty, ale mají zde dva bankomaty od ATM, kde jste nuceni si vybrat peníze. Dvě hvězdičky nechávám za milý a ochotný personál, toť vše.

    Tereza

    Promarněný potenciál, spal jsem sice za super 950Kč/1noc se sdílenou koupelnou a toaletou jako na táboře, ale celkově jsou to takové horší 90tky se vším všudy. Jako kdybyste prožívali seriál Svět pod Hlavou od Marka Najbrta. Neznám ekonomiku této obří boudy, sle stačilo by málo. Odstranit deal s ATM, vykašlat se na odírání státu a začít brát i karty a rozhodně vyměnit provozovatele, protože ryba smrdí od hlavy. Jídlo je totiž hodně špatná závodka z devadesátek za cenu lepší hospody v Praze. Nemíří to totiž nikam, pro většinu lidí co sní cokoliv drahé a pro střední třídu nepoživatelné. Sám jsem do půl druhé nemohl usnout, bylo mi špatně od žaludku a břicho pracovalo, tohle vážně nechcete. Chtělo by to investora s vizí, vždyť kolem je hodně příkladů a jde to. Tady je to podnikatelské baroko a nic to nemění na PR provozovatele v místním časopisu.

    Radek Topinka

    Nesmyslně předražená bouda, prosperující z lidí, kteří si nesbalí své pití/jidlo.. navíc je zde akceptována pouze hotovost a to z toho důvodu, aby mohli pronajímat prostor bankomatům nechvalně známé značky Euronet, které korespondují s filozofií boudy v okrádání lidí. Zas a znovu.. Dvakrát jsem se ujistil, že mají ochuceného birela na čepu, kterého jsem si objednal a světě div se, dostal jsem obyčejného neochuceného birela, kterého mi pak ještě pro jistotu naúčtovali jako pilsner, tedy podstatně dražší.. takovou zlodějinu opravdu nemáte zapotřebí a doporučuji si tedy vše balit své s sebou.

    Tomáš R

    1hvezdickovy hotel v cene 5hvezdickoveho. Na bookingu navic jeste o cca 600,-Kc drazsi nez na jejich strankach 2900,-/3500,-. Zastarale olezle vybaveni, plisen v koupelne, zrezavele trubky v pokoji, rano jsem se nedockal teple vody ve sprse. Predrazena restaurace Plzen za 95,- caj za 80,- uz nikdy vice….

    ski service

    V restauraci celkem slušně vaří. Na recepci jsou slušní a milí lidé. Výhled z restaurace vynikající. Jinak jde o zážitek pro milovníky cestování v době vrcholného socialismu. Jejich ” turistická ubytovna” jsou stejné pokoje jako všechny ostatní v typizovaném paneláku dnešní Labské. Jen prostě zamknuli umyvadlo a záchod. Vlastně vytvořili celkem ponižující zážitek v nejspodnějším patře socialistického paneláku. Málo platíš (nemálo), tak kam bys koukal ven.

    Jan Kocáb

    Často kladené dotazy

    Jsem nezávislý recenzent a musím říci, že Labská bouda je opravdu jedinečné místo. Její atmosféra je neuvěřitelně příjemná a personál je velmi vstřícný a ochotný. Jaké aktivity mohu v Labské boudě podniknout?

    V Labské boudě můžete podniknout různé turistické výlety, lyžování, nebo si jen tak odpočinout a užívat si krásného prostředí. Q: Jaké jsou ubytovací možnosti v Labské boudě?

    Leave a Comment