Kfc recenze

KFC je oblíbeným fast food řetězcem nabízejícím kuřecí speciality jako smažené kousky, křupavé kousky a sendviče. Restaurace KFC jsou známé svým tajným receptem na koření a byly založeny v roce 1930 v Kentucky, USA. Kromě kuřecích jídel nabízí také hranolky, saláty a dezerty. KFC je oblíbenou volbou pro rychlý oběd nebo večeři a má pobočky po celém světě.

Kfc

KFC, also known as Kentucky Fried Chicken, is a popular fast food restaurant chain that specializes in fried chicken. It was founded by Colonel Harland Sanders in 1952 and has since become one of the largest fast food chains in the world. KFC is known for its signature fried chicken, which is seasoned with a blend of 11 herbs and spices. The chicken is typically served in buckets or boxes, along with sides such as mashed potatoes, coleslaw, and biscuits. The restaurant chain has locations in over 145 countries and territories, making it one of the most widely recognized fast food brands in the world. KFC is known for its affordable prices and convenient locations, making it a popular choice for people looking for a quick and tasty meal. In addition to its classic fried chicken, KFC also offers a variety of other menu items, including sandwiches, wraps, salads, and desserts. The restaurant chain is constantly introducing new menu items and promotions to keep customers coming back for more. Overall, KFC is a beloved fast food chain that has stood the test of time and continues to be a favorite among chicken lovers around the world. Its delicious food, convenient locations, and affordable prices make it a go-to choice for people looking for a satisfying meal on the go.

Firma KFC Paris Forum des Halles

KFC Paris Forum des Halles je oblíbenou destinací pro milovníky rychlého občerstvení v srdci Paříže. Restaurace nabízí široký výběr lahodných pokrmů, včetně křupavých kuřecích kousků, křupavých hranolků a osvěžujících nápojů. Interiér je moderní a příjemný, ideální pro relaxaci po náročném dni stráveném prozkoumáváním města světla. KFC Paris Forum des Halles je skvělou volbou pro ty, kteří hledají chutné a cenově dostupné jídlo v centru Paříže. Navštivte nás a nechte se okouzlit naší nabídkou!

Kontakty

KFC Paris Forum des Halles 101 porte, Rue Berger, 75001 Paris, Francie
+33 1 88 61 89 65

  • pondělí: 10:00–23:00
  • úterý: 10:00–23:00
  • středa: 10:00–23:00
  • čtvrtek: 10:00–23:00
  • pátek: 10:00–24:00
  • sobota: 10:00–24:00
  • neděle: 10:00–23:00

Výhody

  • ✅KFC nabízí široký výběr chutných a kvalitních pokrmů.
  • ✅KFC má rychlé a efektivní servírování jídel.
  • ✅KFC má přívětivý personál, který se stará o spokojenost zákazníků.
  • ✅KFC má pohodlné a čisté restaurace pro příjemné posezení.
  • ✅KFC pravidelně nabízí atraktivní slevy a akce pro své zákazníky.

Nevýhody

  • ❌Jídlo je často příliš mastné a nezdravé pro pravidelnou konzumaci.
  • ❌KFC je často považováno za neekologickou společnost kvůli svému způsobu výroby a odpadům.
  • ❌Personál může být neochotný a nevstřícný k zákazníkům.
  • ❌Ceny jídel jsou obvykle vyšší než v jiných fast food restauracích.
  • ❌Kvalita potravin může být nekonzistentní a někdy podprůměrná.

Zkušenosti

Chcete pít studené? Dbejte na to, aby byl váš nápoj nakreslený před vámi a aby nebyl odebrán ze stolu nalevo! Nápoje nalévají předem díky čerstvosti a absenci bublinek! Požádal jsem agenta, aby mi sehnal nový a jeho první odpověď byla negativní, trval na tom, že jsem dostal toto, ona chci buď čerstvý ledový čaj! Utečte z tohoto podniku a rada pro tuto osobu za pokladnou: Myslím, že zákazníci nejsou vaše silná stránka!

Aurélien COCHET

Super rychlé objednání na terminálech, vyzvednutí u pokladny a tiše sedět na místě, které chcete. Zaměstnanci dobře rozumí našim požadavkům, je příjemné mít kompetentní lidi. Přijde mi skvělé mít zmenšené balení. Ach ano! Vegetariánský sendvič plukovníka je stále VÝBORNÝ 😉 je to tak dobré jíst bez krutosti: děkujeme, že to nabízíte ve svých restauracích, je to dobrý začátek.

Angalia Positive vybz

KFC je zde naprosto hrozné. Služba byla hrozná a pomalá, všechny stoly a místa k sezení byly špinavé a jídlo se téměř nevařilo. Vůbec nedoporučuji! Ořezává se příliš mnoho rohů.

Sam Neil

Byl jsem laskavě požádán, abych vyzkoušel tento nový burger (kuřecí maso, slanina, gorgonzola, rukola), skutečné potěšení! 🤤🍔🍗 Děkuji za tento skvělý objev, který doporučuji! Se špičkovými službami, co víc si přát? ☺️

A

Skvělý zážitek! Nabídky jsem bral poctivě, byly dobré, pálivé a velmi křupavé přesně tak, jak je mám rád. Děkuji dívce, která mě obsluhovala, velmi přátelská a usměvavá. Brzy se uvidíme.

Farida Moudres

Často kladené dotazy

Jaké jsou nejoblíbenější menu v KFC?

Nejoblíbenější menu v KFC jsou křupavé kuřecí křídla a křupavý kuřecí burger.

Jak dlouho trvá příprava jídel v KFC?

Příprava jídel v KFC trvá obvykle kolem 5-10 minut, v závislosti na objednaných položkách.

Jaké jsou nejčastější příchutě omáček v KFC?

Nejčastější příchutě omáček v KFC jsou BBQ, ranch, medová hořčice a kečup.

Nabízí KFC také vegetariánská jídla?

Ano, KFC nabízí také vegetariánská jídla, jako jsou vegetariánské burger nebo vegetariánské nuggets.

Jaké jsou otevírací hodiny restaurací KFC?

Otevírací hodiny restaurací KFC se mohou lišit podle konkrétní pobočky, ale obvykle jsou otevřené od rána do večera, některé restaurace mohou být otevřené i později večer.

Leave a Comment