Karlovy lázně recenze

Karlovy lázně je největší a nejznámější lázeňské zařízení v Karlových Varech. Je známé svými minerálními prameny a léčivými lázněmi. Nabízí širokou škálu wellness služeb a relaxačních procedur pro návštěvníky. Karlovy lázně jsou oblíbeným místem pro odpočinek a regeneraci těla i mysli.

Karlovy lázně

Karlovy lázně jsou jedním z nejznámějších lázeňských míst v České republice. Tyto lázně se nacházejí v malebném městě Karlovy Vary, které je známé svými léčivými prameny a lázeňskou tradicí. Karlovy lázně lákají návštěvníky z celého světa, kteří sem přijíždějí hledat úlevu od různých zdravotních potíží nebo si jen užít relaxační pobyt. Jedním z nejvýznamnějších pramenů v Karlových lázních je Vřídlo, které vyvěrá z hloubky země a dosahuje teploty až 72°C. Lázeňské procedury v Karlových lázních zahrnují pití minerální vody, minerální koupele, masáže a další relaxační terapie. Návštěvníci mohou tak využít bohatou nabídku lázeňských služeb a pobyt si zde skutečně užít. Kromě lázeňských procedur mohou návštěvníci v Karlových lázních také navštívit místní pamětihodnosti, jako je například Dvořákovy sady, lázeňský les nebo Becherova vila. Město Karlovy Vary je také známé svým mezinárodním filmovým festivalem, který se zde každoročně koná. Celkově lze říci, že Karlovy lázně jsou ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci, léčbu nebo jednoduše krásné místo k odpočinku. Jejich jedinečná atmosféra a bohatá historie je činí jedním z nejoblíbenějších lázeňských destinací v České republice.

Firma Karlovy lázně

Karlovy lázně je jedním z nejstarších a nejprestižnějších lázeňských zařízení v České republice. Nachází se v malebném městě Karlovy Vary a nabízí širokou škálu léčebných procedur a wellness služeb. Lázně jsou známé svou dlouhou historií a tradicí v léčbě různých zdravotních problémů, zejména trávicích a metabolických onemocnění. Karlovy lázně jsou ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci, regeneraci a zlepšení svého zdraví.

Kontakty

Karlovy lázně Novotného lávka 198/13, Staré Město, 110 00 Praha-Praha 1, Česko
+420 222 220 502

  • pondělí: 21:00–5:00
  • úterý: 21:00–5:00
  • středa: 21:00–5:00
  • čtvrtek: 21:00–5:00
  • pátek: 21:00–5:00
  • sobota: 21:00–5:00
  • neděle: 21:00–5:00

Výhody

  • ✅Karlovy lázně jsou jedním z nejstarších a nejznámějších lázeňských měst v České republice.
  • ✅Díky svému bohatému historickému dědictví nabízejí návštěvníkům jedinečný zážitek spojený s léčivými prameny a lázeňskými procedurami.
  • ✅Karlovy lázně jsou známé svou architekturou, která zahrnuje mnoho historických budov a památek, jako je například Dianin pramen nebo Vřídlo.
  • ✅Město je také obklopeno krásnou přírodou a nabízí možnost procházek a výletů do okolí, jako je například údolí Teplé.
  • ✅Karlovy lázně jsou také známé svými tradičními lázeňskými procedurami, které pomáhají léčit různé zdravotní problémy a posilují imunitní systém.

Nevýhody

  • ❌ Karlovy lázně jsou často přeplněné turisty, což může snižovat kvalitu relaxace a odpočinku
  • ❌ Ceny v Karlových lázních mohou být nadprůměrně vysoké, což může odradit návštěvníky s menším rozpočtem
  • ❌ Některé služby v Karlových lázních mohou být nedostatečné nebo nekvalitní ve srovnání s jinými lázeňskými městy
  • ❌ Infrastruktura v okolí Karlových lázní může být zastaralá nebo nedostatečná, což může omezovat možnosti volnočasových aktivit
  • ❌ Někteří návštěvníci mohou pociťovat nedostatečnou péči a pozornost personálu v Karlových lázních

Zkušenosti

Nebýt tu součástí welcome party tak je to velké zklamání, všechno předražené (až absurdně. 0,3 Heineken 130kč.) A I když to bylo součástí obří party, tak ice pub byl stejně většinu času prázdný

Amon X

Vždy mi všichni říkali, ať se tomuto klubu vyvaruji, protože mi tu někdo něco hodí do pití. Podobně na tom byla má kamarádka, takže jsem sem dlouho nechodily, ale když jsme se sem po letech obcházení obloukem rozhodly podívat, bylo to úplně v klidu. Vstupné je 350 Kč a drinky drahé, rozhodně je to klub pro turisty, ale co se klientely týče, byla jsem obtěžována mnohem méně, než v ostatních pražských klubech, kde jsem byla.

Sunshine Girl Art

Tento známý klub může buď nadchnout nebo hodně zklamat. Pokud se chystáte jít se někam pobavit přes týden, doporučuju vybrat jiný podnik, jelikož místo 5 otevřených pater dostanete jen 2 a z toho jedno bude poloprázdné (doslova jsme měli ve středu celé oldies pro sebe). Nicméně i o víkendu platí, čím později přijdete, tím lépe, protože i kolem půlnoci bývá poměrně prázdno. Vstup je přes týden 250, o víkendu 300, což není zrovna nejméně, a navíc klub je ONLY CASH, což považuji za opravdu směšné v dnešní době v centru Prahy, a ještě když jej navštěvuji zejména turisti. Jednoduše zde potkáte lidi z celého světa. Koktejly za 190, kvalita průměr, obsluha není zrovna vřelá. Velkým lákadlem je rozhodne robotic bar, který je jednoduše cool, ale taky pěkně drahý. Osobně považuji za lákadlo i retro svítící dance floor na oldies patře. Klub doporučuji pokud hledáte místo, kde si můžete vybrat hudbu na jakou máte zrovna náladu. Můžete si zatančit na největší klasiky, nebo zvolit třeba mainstream. Jako plus musím zmínit fakt, že je zde ve všední dny čisto, víkendy jsou horší. Každopádně je to zajímavý podnik v centru Prahy.

Lenka Štěpánková

Zajímavý podnik v centru. Víkend s pěknou frontou před vstupem. Několik pater, různé styly a žánry hudby. Každý si vybere. U baru trochu plno, obsluha bez humoru. Robotický bar s cenami drinků trochu vyšroubovanými. Shrnu-li… v Praze najdete i lepší zábavu, ale všude přeplníno. Tady trochu lepší a s partičkou jsme se pobavili.

Gabriela Malinská

Dnes jsme vyrazili na šlapadla a po příchodu do klubu, kde jsem se pouze zeptal na šlapadla, jsem myslel že se na patě otočím a odejdu. Tak nepříjemnou obsluhu baru jsem v životě nezažil! Na to, že je tento klub v Praze celkem vyhlášený, bych očekával alespoň trochu slušné chování…

Luke Džejnouch

Často kladené dotazy

Jsem nezávislý recenzent a musím říct, že Karlovy lázně jsou skutečně jedinečné a nezapomenutelné místo k návštěvě. Mají skvělou atmosféru a nabízejí širokou škálu lázeňských procedur a aktivit pro relaxaci a odpočinek.

Jaká je historie Karlových lázní?

Karlovy lázně mají dlouhou historii sahající až do 14. století, kdy byly založeny císařem Karlem IV. Legenda praví, že prameny byly objeveny po nehodě loveckého družstva.

Jaké lázeňské procedury lze v Karlových lázních podstoupit?

V Karlových lázních si můžete užít různé lázeňské procedury, jako jsou minerální koupele, masáže, inhalace, bahenní zábaly a další. Každá procedura je individuálně přizpůsobena potřebám klienta.

Jaká je nabídka aktivit mimo lázeňské procedury v Karlových lázních?

Kromě lázeňských procedur můžete v Karlových lázních navštívit krásné lázeňské parky, procházet se po lázeňské promenádě, navštívit místní památky a muzea nebo si užít kulturní programy a koncerty.

Jaký je doporučený pobyt v Karlových lázních?

Doporučený pobyt v Karlových lázních záleží na vašich potřebách a preferencích. Obvykle se doporučuje pobyt na dobu minimálně týden, aby měly lázeňské procedury dostatek času pro účinek.

Jaká je obecná atmosféra v Karlových lázních?

Atmosféra v Karlových lázních je velmi klidná, relaxační a léčivá. Můžete si zde užít pocit klidu a pohody a načerpat novou energii pro váš každodenní život.

Leave a Comment