Kamiq recenze

Kamiq je kompaktní SUV vyráběné automobilkou Škoda od roku 2018. Tento vůz nabízí pohodlné a prostorné interiéry, moderní technologické prvky a efektivní motory. Kamiq je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a stylové auto pro každodenní použití ve městě i mimo něj.

Kamiq

Kamiq je nový kompaktní SUV od automobilky Škoda, který se vyznačuje moderním designem a špičkovými technologickými funkcemi. Tento vůz je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají spolehlivé a stylové vozidlo pro každodenní použití. Kamiq nabízí prostorný interiér s dostatkem místa pro cestující i zavazadla. Díky pokročilým bezpečnostním systémům a pohonným jednotkám je jízda s tímto vozem bezpečná a pohodlná. Škoda Kamiq je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci elegance, výkonu a praktičnosti v jednom vozidle.

Firma ŠKODA ABVV EPINAY SUR SEINE

ŠKODA ABVV EPINAY SUR SEINE je automobilová společnost se sídlem ve Francii. Společnost se specializuje na výrobu a prodej automobilů značky ŠKODA. Jejich vozidla jsou známá pro svou kvalitu, spolehlivost a inovativní design. ŠKODA ABVV EPINAY SUR SEINE je jedním z předních výrobců automobilů v Evropě a má dlouhou historii úspěchu na trhu. Sídlo společnosti se nachází v městě Epinay-sur-Seine a zaměstnává tisíce lidí. ŠKODA ABVV EPINAY SUR SEINE je známá pro svou silnou značku a vynikající zákaznickou podporu.

Kontakty

ŠKODA ABVV EPINAY SUR SEINE 105 Av. de Lattre de Tassigny, 93800 Épinay-sur-Seine, Francie
+33 1 80 21 06 10

  • pondělí: 8:00–12:00, 14:00–19:00
  • úterý: 8:00–12:00, 14:00–19:00
  • středa: 8:00–12:00, 14:00–19:00
  • čtvrtek: 8:00–12:00, 14:00–19:00
  • pátek: 8:00–12:00, 14:00–19:00
  • sobota: 9:00–12:00, 14:00–18:00
  • neděle: 9:00–12:00, 14:00–18:00

Výhody

  • ✅Nevídaný prostor pro cestující i zavazadla
  • ✅Kvalitní zpracování a moderní design
  • ✅Vysoký stupeň bezpečnosti a asistenčních systémů
  • ✅Efektivní a hospodárný motor
  • ✅Široká nabídka technologických prvků a komfortních funkcí

Nevýhody

  • ❌ Pro Kamiq se může zdát, že má menší zavazadlový prostor ve srovnání s konkurenčními modely stejné třídy.
  • ❌ Interiér vozu může působit trochu plasticky a levně.
  • ❌ Někteří zákazníci mohou považovat jízdní vlastnosti za méně sportovní než u jiných SUV.
  • ❌ Spotřeba paliva může být vyšší než u některých jiných vozů ve stejné kategorii.
  • ❌ Někteří uživatelé mohou považovat infotainment systém vozu za složitější na ovládání.

Zkušenosti

S mými zkušenostmi v tomto obchodě jsem velmi spokojen! Personál je velmi profesionální, vstřícný a pozorný. Tým mi dokázal poradit a přitom respektovat mé potřeby a očekávání! Díky celému týmu. doporučuji!

Anaïs Diril

Špičkový ústupek, jaký vidíte jen zřídka! vřelé přivítání, špičkové služby a služby. Vřele doporučuji tento obchod, rodinný duch. Hned se tam cítíte dobře. Jel jsem tam na jednoduchou návštěvu, odjel jsem odtamtud s ojetou Škodou Kamiq Monte Carlo (výkonný vůz) pro manželku a po pár měsících jsem se tam vrátil, abych si koupil druhé nové vozidlo, Škodu Monte Carlo. Tým, který vám vždy naslouchá a je vždy připraven najít správné řešení našich požadavků, abychom nás uspokojili! Zvláště děkuji Vahé, která dokázala vyhovět mým požadavkům a požadavkům na nové vozidlo a Nikitě za dodání ojetého kamiqu.

Micka HP_RACE

Dobré ráno, Po návštěvě několika prodejců za účelem nákupu vozidla jsem narazil na toto a bylo to příjemné. Chtěl bych poděkovat panu Vahému, který mě od začátku podporoval při jednáních o snížení ceny a vyjít vstříc mým potřebám. Rád bych mu poděkoval za úsilí, které vynaložil, aby mi vůz ŠKODA Kamiq dodal v tak krátké době (méně než 1 týden) a jeho prezentace s ním byla snadná. Mohu jen doporučit Vahého, který byl velmi profesionální od mého prvního kontaktu až po dodání Kamiqu a to vše s velkým úsměvem.

akram med abdallah

Rád bych podtrhl serióznost dealerství SEAT v Epinay sur Seine, konkrétně pana Nikity, který dokázal dokonale splnit má očekávání při nákupu mého SEAT Ateca. Nakonec jsem zůstal věrný této značce a tomuto zastoupení I Nemůžu mít žádné obavy, protože můj projekt byl realizován před několika dny (26. 7. 24) a cítil jsem, že mě naslouchají a podporují. Především nezapomínám na pána na recepci oddělení údržby, který mi před pár měsíci dobře poradil a pomohl s odstraňováním závad na mé staré Altei (klíč)… Jedním slovem jsou to dobrá auta takže velká gratulace celému týmu, vřele doporučuji!!!

pat perle

Velké poděkování patří Vahému, který se snažil najít ten vzácný drahokam. Je to velmi ochotný člověk a naslouchá svým zákazníkům. Mohu jen doporučit tento obchod, který je velmi dobře udržovaný a má příjemný personál.

Arnaud Mariani

Často kladené dotazy

Jaká je maximální rychlost vozu Kamiq?

Maximální rychlost vozu Kamiq je 190 km/h.

Kolik cestujících se vejde do vozu Kamiq?

Vůz Kamiq má kapacitu pro pět cestujících.

Jaký je rozsah cen vozu Kamiq?

Ceny vozu Kamiq se pohybují mezi 400 000 Kč a 600 000 Kč.

Jaký je průměrný spotřeb vozu Kamiq?

Průměrná spotřeba vozu Kamiq se pohybuje kolem 6 litrů na 100 km.

Jaké jsou dostupné barvy pro vůz Kamiq?

Vůz Kamiq je k dispozici v různých barvách, jako je bílá, černá, stříbrná nebo modrá.

Leave a Comment