Jjshouse recenze

Jjshouse je online obchod specializující se na prodej šatů a doplňků pro svatby, plesy a další formální události. Nabízí široký výběr šatů v různých stylech a velikostech, včetně možnosti zakázek na míru. Kromě šatů prodává také doplňky jako jsou šperky, kabelky a obuv. Jjshouse je známý svou širokou nabídkou a kvalitními produkty za dostupné ceny, což z něj činí oblíbenou destinaci pro nakupování šatů online.

Jjshouse

Jjshouse je online obchod specializující se na svatební šaty, večerní šaty, a další společenské oblečení. Nabízejí široký výběr stylů a velikostí, aby každá žena našla ten pravý šat pro každou příležitost. Kromě toho mají také doplňky jako šperky, kabelky a obuv, abyste mohli doplnit svůj outfit do posledního detailu. Jjshouse se pyšní vysokou kvalitou svých produktů a rychlým dodáním, což z něj dělá skvělou volbu pro každou ženu, která chce vypadat stylově a elegantně.

Firma JJ House

Společnost JJ House je známá svými elegantními a módními šaty pro různé příležitosti. Jejich široká škála designů a kvalitní materiály zaručují, že každá žena najde ten správný model pro sebe. JJ House se také zaměřuje na rychlé dodání a skvělou zákaznickou podporu, což z ní dělá oblíbenou volbu pro mnoho zákazníků po celém světě.

Kontakty

JJ House 3 Jacktrees Road, Cleator Moor CA25 5BD, Velká Británie
+44 1946 447131

  • pondělí: 16:30–22:30
  • úterý: 16:30–22:30
  • středa: Zavřeno
  • čtvrtek: 16:30–23:00
  • pátek: 16:30–23:00
  • sobota: 16:30–23:00
  • neděle: 16:30–23:00

Výhody

  • ✅Výhoda 1: Jjshouse nabízí široký výběr šatů pro různé příležitosti, včetně svatebních, večerních a koktejlových šatů.
  • ✅Výhoda 2: Kvalita materiálů použitých na výrobu šatů je vysoká a zaručuje elegantní vzhled a pohodlí při nošení.
  • ✅Výhoda 3: Možnost zakázky šatů na míru zaručuje perfektní padnutí a splnění individuálních požadavků zákazníka.
  • ✅Výhoda 4: Jjshouse nabízí širokou škálu velikostí včetně plus size, aby každá žena mohla najít šaty, které jí skvěle padnou.
  • ✅Výhoda 5: Rychlé dodání a profesionální zákaznická podpora zajistí spokojenost zákazníka a bezstarostný nákup.

Nevýhody

  • ❌Nízká kvalita materiálu
  • ❌Obtížná komunikace s podporou zákazníků
  • ❌Dlouhé dodací lhůty
  • ❌Nejasné politiky vrácení zboží
  • ❌Nedostatečná ochrana osobních údajů

Zkušenosti

Naprosto nechutné chipsy. Byly jen za 2 loty a za 2,50 liber za porci jsem očekával chipsy, které bych mohl sníst. byly vysušené, jako by hranolky vložili do pece NIKDY VÍCE.

BRIAN MAHONE

Jídlo bylo vynikající. Krevety byly velmi chutné a velké houby. Velké velikosti porcí. Jedinou kritikou byla cibule trochu velká v kari.

emily bristoe

Vyzkoušeno poprvé, protože náš obvyklý čínský (dračí palác) byl zavřený a toto jídlo bylo tak chutné, naprosto krásné. Měli jsme sůl a pepř křupavé drcené kuře s S&P chipsy, smaženou rýží a kari omáčkou. Spousta chuti a rýže byla perfektní. Určitě se vrátíme 😍

fox redd

Poprvé jsme navštívili toto krásné město v Anglii a trávíme Velikonoce, ale máme těžký den a rozhodli jsme se jíst venku, takže se nic nemůže pokazit čínským jídlem.. no, navštívil jsem spoustu míst a rozhodl jsem se dát 3 Myslím, že je více než spravedlivé, protože jsem četl některé recenze. Myslím, že je to dobré jídlo, ale chybí mu trochu více chuti čínštiny, což je můj negativní názor. Cena dobrá, obsluha skvělá. A způsob, jakým jejich balíček dělá, je dobrý. Doporučuji ano, ano, nebudete zklamáni velikostí porcí. Budu znovu jíst v této restauraci? Ano, budu

Carlos Ruiz Hurtado

Toto místo je trochu průměrné. Nejsem si jistý, jestli měli volný den, ale BBQ žebra, chow mein a smažená rýže byly jen průměrné a trochu nevýrazné. Museli jsme přidat koření, abychom je vůbec snědli. Kari a jarní závitky nebyly špatné. Část objednávky ale zapomněli a řidič dodávky se s ní musel vrátit. Celkově je jídlo prostě meh Edit: Objednával jsem z tohoto místa dvakrát a pokaždé se vyskytl problém s objednávkou. Když jsem do restaurace zavolal poprvé, dostalo se mi jen hrubé odpovědi, že se nedá nic dělat. Rozhodl jsem se jim dát druhou šanci a stále jsem měl problémy s objednávkou. Upřímně nerozumím dobrým recenzím, možná jejich jídlo bylo v minulosti lepší, ale nejhorší na tomto místě je zákaznický servis. Zanechávat hrubé odpovědi na recenze, které se vám nelíbí, není dobrý vzhled

Nella L

Často kladené dotazy

Jsem nezávislý recenzent a musím říct, že Jjshouse je skvělý obchod s širokým sortimentem šatů a doplňků. Jejich produkty jsou kvalitní a cenově dostupné, což je skvělá kombinace pro každého, kdo hledá elegantní oblečení.

Jak dlouho trvá dodání objednávky z Jjshouse?

Dodání objednávky z Jjshouse závisí na zvoleném způsobu dopravy. Obecně se však objednávky obvykle doručují do 2-3 týdnů od odeslání.

Jaká je kvalita šatů od Jjshouse?

Kvalita šatů od Jjshouse je velmi dobrá. Materiály jsou pevné a dobře zpracované, což zaručuje dlouhou životnost šatů.

Nabízí Jjshouse možnost vrácení zboží?

Ano, Jjshouse nabízí možnost vrácení zboží v případě, že zákazník není s produktem spokojen. Je důležité dodržet stanovené podmínky pro vrácení zboží.

Jaká je škála velikostí, které Jjshouse nabízí?

Jjshouse nabízí širokou škálu velikostí pro své šaty, aby každý zákazník našel správnou velikost pro svou postavu. Nabízí také možnost zakázat si šaty na míru.

Jaký je průměrný cenový rozsah produktů od Jjshouse?

Cenový rozsah produktů od Jjshouse se pohybuje od cenově dostupných možností až po luxusní kousky. Zákazníci tak mají možnost vybrat si produkt dle svého rozpočtu.

Leave a Comment