Hyundai i20 recenze

Hyundai i20 je kompaktní automobil, který nabízí skvělý výkon a pohodlnou jízdu. Jeho moderní design a technologické vybavení ho činí atraktivní volbou pro zákazníky hledající spolehlivý a stylový vůz. S dostatečným prostorem pro cestující a jejich zavazadla je Hyundai i20 ideální volbou pro každodenní použití i delší cesty. Díky své efektivní spotřebě paliva je také šetrný k životnímu prostředí. Celkově je Hyundai i20 skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci výkonu, komfortu a moderního designu v jednom vozidle.

Hyundai i20

Hyundai i20 je kompaktní automobil, který nabízí skvělé výkony a moderní design. Tento vůz je ideální pro městskou jízdu, díky své kompaktní velikosti a snadné ovladatelnosti. Hyundai i20 je vybaven širokou škálou moderních technologií, které zlepšují bezpečnost a pohodlí při jízdě. Jednou z klíčových vlastností Hyundai i20 je jeho efektivní motor, který poskytuje dostatečný výkon a zároveň minimalizuje spotřebu paliva. Díky tomu je i20 ekonomickým a ekologickým vozem, který se hodí pro každodenní použití. V interiéru Hyundai i20 najdete prostorný a pohodlný interiér, který je plně vybaven moderními funkcemi a technologiemi. Vůz nabízí dostatek místa pro cestující i zavazadla, což z něj činí skvělou volbu pro rodinné výlety nebo dlouhé cesty. Celkově je Hyundai i20 skvělým výběrem pro ty, kteří hledají spolehlivý a stylový automobil s moderními funkcemi a úsporným provozem. S jeho kombinací výkonu, bezpečnosti a komfortu je i20 skvělým společníkem pro každodenní jízdu.

Firma Hyundai Praha — Louda Auto

Hyundai Praha – Louda Auto je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a servisu vozidel značky Hyundai. Jejich profesionální tým se zaměřuje na poskytování vysoké úrovně služeb a spokojenosti zákazníků. Díky široké nabídce vozidel a individuálnímu přístupu k každému zákazníkovi si získali silnou pozici na trhu. Hyundai Praha – Louda Auto je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní vozidlo a spolehlivý servis.

Kontakty

Hyundai Praha — Louda Auto Českobrodská č.ev. 42, 190 00 Praha-Dolní Počernice, Česko
+420 325 400 600

  • pondělí: 8:00–18:00
  • úterý: 8:00–18:00
  • středa: 8:00–18:00
  • čtvrtek: 8:00–18:00
  • pátek: 8:00–18:00
  • sobota: 8:00–13:00
  • neděle: Zavřeno

Výhody

  • ✅ Hyundai i20 nabízí skvělý poměr ceny a výkonu, což ho činí ideální volbou pro zákazníky hledající kvalitní a dostupné auto.
  • ✅ Díky modernímu designu a špičkovým technologickým funkcím poskytuje Hyundai i20 skvělý uživatelský zážitek a pohodlí při jízdě.
  • ✅ S nízkou spotřebou paliva a ekologickými technologiemi je Hyundai i20 šetrný k životnímu prostředí a přispívá k udržitelné mobilitě.
  • ✅ Bezpečnostní prvky a asistenční systémy v Hyundai i20 zajišťují ochranu řidiče a cestujících a pomáhají předcházet nehodám.
  • ✅ S dostatkem prostoru pro cestující a zavazadla je Hyundai i20 praktickým a pohodlným vozem pro každodenní použití.

Nevýhody

  • ❌Nízká kvalita interiéru s použitím levných plastů a nedostatečně ergonomicky navržených ovládacích prvků.
  • ❌Pomalá reakce automatické převodovky při akceleraci, což může způsobovat nepříjemné zpoždění.
  • ❌Omezený výběr motorizací, který může omezit možnosti personalizace vozu podle preferencí zákazníka.
  • ❌Nízká úroveň zvukové izolace interiéru, což může vést k větší hlučnosti při vyšších rychlostech.
  • ❌Omezený prostor pro cestující na zadních sedadlech, což může být nepohodlné pro delší jízdy.

Zkušenosti

Po dlouhé době první Autosalon, kde se nám věnovali ihned po otevření dveří . Poslední měsíc jsme navštívili v Praze několik autosalonů a kromě jednoho naprostá katastrofa.Všichni koukali do PC u vůbec je nezajímalo jestli máme zájem o nějaký vůz nebo servis . Tady než jsme došli k recepci , věnoval se nám technik, který šel k jinému vozu a zavedl na misto domluvené schůzky. Po předváděcí jízdě jsme si domluvili podmínky a auto objednali 👍. Paní naprosto skvělý přístup a přehled, který má o prodávané značce se hned tak nevidí . Autíčko objednáno, mohu jen doporučit 👏

Karel Kubeš

Poptával jsem předváděcí vůz Hyundai Tuscon na inzertní stránce Lauda auto, vůz ihned k odběru v Dolních Počernicích. Následně se mi ozval prodejce, že auto je zamluvené a do tří dnů se ozve zda si to zájemce nerozmyslel. Což se opravdu stalo, přišla mi na e-mail lukrativní nabídka na jiný vůz, byť ve výbavě START a v bílé barvě, ale vzhledem k ceně jsem obratem napsal, že po víkendu se přijedu na auto podívat a domluvit se na koupi. Prodejce ochotný, vůz jsme prohlédli (s celou rodinou), cena v pořádku, takže jsme domluvili koupi (do tří týdnů bude auto připravené). Ohledně sepsání smlouvy mi bylo sděleno, že mi to přijde vše do e-mailu. Po čtyřdenní e-mailové korespondenci mi bylo sděleno, že se čeká na účetní schválení a další den byla nabídka povýšena o 140000,- To se mi samozřejmě nelíbí, protože jsem polevil díky lukrativní nabídce ze svých požadavků. Poslal jsem stížnost vedoucímu prodeje, ale již týden bez reakce. Mimochodem, původní poptávané předváděcí vozidlo je stále v nabídce!!! Nerozumím tomu, že někdo udělá kalkulaci a přímou nabídku zákazníkovi a ve finále je tato cena pouze imaginární. Přijde mi to trochu jako podvod.

Martin Pícha

Jednání servisu po vykradení hrůza a na třetí reklamaci opět auto v šíleném stavu. Poprvé vyměnili jen okno a “uklidili” střepy (ty jsem ještě já musela vysát). Poškrábané dveře z obou stran od střepů neopravili. Po reklamaci trvalo měsíc než se ozvali s tím že auto mám přivést v pondělí a že oprava je na 4-5 dni (bylo to 11) lakovaní katastrofa všude zalakovaný prach, okýnka obě od laku a jako třešnička odřený disk. Po další reklamaci řekli ze nemají podmínky na lakování že je to normální a že auto rozleští a umejou ty okna. Okna jsou jediné v pořádku a (naštěstí) “rozleštili” jen jedny dveře ale takové mapy od leštičky to jste ještě neviděli! Takže auto sem už ani na garančku!

Martina Urbanová

Aktualizace o rok později: Auto totální šmejd, za 1 rok tři poruchy motoru, oprava vždy minimálně měsíc, náhradní auto z programu permanentní mobility je jen obchodní tahák. Na žádost o vrácení vozu reagovali směšnou nabídkou, ať si připlatím 100 tis., že to staré vykoupí a můžu si u nich vybrat nové, podána předžalobní výzva, na kterou nereagovali. Takže nakonec moje nejhorší zkušenost s autem a to jsem měl vždy předtím patnáct let stará auta. Originál 05/2021: V prodejně jsem kupoval Hyundai i30 Fastback, prodejce pan Kouba byl od začátku do konce velice ochotný, příjemný a rychle reagoval, když bylo nutné cokoliv řešit. Vůz šel do výroby, avizovaná čekací doba 2-4 měsíce a za 2,5 měsíce byl reálně připraven k vyzvednutí, takže super. Jediné, co bych vytknul (těžko říct, jestli je to běžná praxe…nové auto jsem ještě nekupoval) je to, že odjíždíte s autem bez techničáku a garanční knížky…v dnešní době, kdy dokumenty jsou víc než vlastní zboží…to mi přijde trochu nedořešené. Minimálně by bylo dobré na tohle kupujícího připravit. Protože máte 10 dní na to auto zaregistrovat a když vám za týden přijde velký TP, abyste čekali na startovní čáře a rušili všechno, co jste měli naplánované, abyste to stihli. Osobně bych ocenil i možnost, kdyby prodejce za příplatek registraci předem vyřídil. To samé nechápu, proč se 3 týdny čeká na garanční knížku…Není to nic, co by zkazilo jinak můj velice dobrý pocit z nákupu, ale pro lidi, co nekupují nová auta každý den, by bylo dobré o tomto předem informovat.

Luboš Ryčl

Projeli jsme pár autosalonů a dovolím si tedy srovnávat. Tady se nám opravdu věnovali. Vše nám vysvětlili a při zkušebích jízdách dokázali pomoci a porovnat. Nabídka s auty byla zaslána okamžitě.

Pavel Veigert

Často kladené dotazy

Jaká je maximální rychlost Hyundai i20?

Maximální rychlost Hyundai i20 se pohybuje kolem 180 km/h.

Kolik osob se vejde do Hyundai i20?

Hyundai i20 má kapacitu pro pět cestujících.

Jaká je spotřeba paliva u Hyundai i20?

Spotřeba paliva u Hyundai i20 se pohybuje kolem 5-6 litrů na 100 km.

Jaké bezpečnostní prvky má Hyundai i20?

Hyundai i20 je vybaven bezpečnostními prvky jako jsou ABS, airbagy a asistenční systémy.

Jaké jsou dostupné varianty motoru u Hyundai i20?

Hyundai i20 nabízí různé varianty motorů včetně benzinových a naftových verzí.

Leave a Comment