Hisense lednice recenze

Hisense lednice je vynikající volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a energeticky úsporný lednička. S moderním designem a širokým rozsahem funkcí, jako je například rychlé zmrazení a chlazení, je ideální pro každodenní použití. S nízkou hlučností a dlouhou životností je Hisense lednice skvělou investicí do vaší domácnosti.

Hisense lednice

Jako nezávislý recenzent, jsem měl příležitost testovat Hisense lednici a musím říci, že jsem byl velmi příjemně překvapen. Tento lednička nabízí špičkový výkon a skvělý design, který se hodí do každé moderní kuchyně. Hisense lednice je vybavena špičkovou technologií, která zajistí optimální uchování potravin. Díky své velké kapacitě a inteligentním funkcím, jako je například rychlé chlazení nebo no-frost systém, je tato lednice skvělou volbou pro každou domácnost. Co se týče designu, Hisense lednice se pyšní elegantním a moderním vzhledem, který zaujme každého. Kvalitní materiály a precizní zpracování dělají z této lednice skutečný klenot v kuchyni. Celkově mohu říci, že Hisense lednice splňuje veškerá očekávání a je skvělou investicí do vaší domácnosti. Doporučuji ji všem, kteří hledají spolehlivou a stylovou lednici s prvotřídním výkonem.

Firma 2. Jakost

Jakost is a leading company in the field of quality control and assurance. They specialize in providing top-notch services to ensure that products meet the highest standards of quality. Their team of experts uses advanced technology and innovative methods to deliver accurate and reliable results. With a strong focus on customer satisfaction, Jakost is dedicated to helping businesses achieve excellence in their products. Trust Jakost for all your quality control needs.

Kontakty

2. Jakost Na Radosti 419, 155 21 Praha-Zličín, Česko
+420 212 248 088

  • pondělí: 9:00–17:00
  • úterý: 9:00–17:00
  • středa: 9:00–17:00
  • čtvrtek: 9:00–17:00
  • pátek: 9:00–17:00
  • sobota: Zavřeno
  • neděle: Zavřeno

Výhody

  • ✅ Hisense lednice má moderní design a skvěle zapadne do každé kuchyně.
  • ✅ Díky energetické účinnosti ušetříte na elektrických nákladech.
  • ✅ Lednice Hisense nabízí dostatek úložného prostoru pro potraviny a nápoje.
  • ✅ Funkce No Frost zajistí rovnoměrné chlazení a zabrání tvorbě námrazy.
  • ✅ Disponuje různými chladícími zónami pro optimální skladování různých druhů potravin.

Nevýhody

  • ❌ Hisense lednice má nižší kvalitu obrazu ve srovnání s konkurenčními značkami.
  • ❌ Nedostatečná podpora aplikací a možností připojení k internetu.
  • ❌ Omezené možnosti nastavení a personalizace.
  • ❌ Problémy s dlouhodobou spolehlivostí a životností.
  • ❌ Hlučný chod chlazení a neefektivní energetická spotřeba.

Zkušenosti

Za mne velká spokojenost, nedávno jsme si u nich koupili pračku a sušičku značky Beko a nejen, že nám dobře poradili s výběrem, ale dali ještě slevu již na tak zlevněné zboží. Na zboží je klasická záruka a opravdu byl nepatrně narušený obalový materiál tj. natrhnutý igelit, což Vám nevadí, protože to všecko pak vyhodíte. Takže za sebe doporučuji a rád se na ně obrátím znovu.

Nermín Ugljanin

Já musím oproti jiným zákazníkům nesouhlasit s negativními recenzemi. S obchodem jsem nadmíru spokojena. Je to má druhá objednávka, platím vždy kartou předem a pokaždé je celý proces objednávky naprosto v pořádku. Komunikace mailem proběhla perfektně, informace o přijetí platby, faktura přiložena do mailu a info kdy mohu zásilku očekávat. Splnili vše na 1*. První objednávka pračka a dnes sušička, která dnes dorazila.

mihall misak

Připojuji se k negativním recenzím. Dávejte si pozor při nákupu velkých kuchyňských spotřebičů (u mne myčka). Nedodáno kování, když dodáno tak špatné… prostě tragédie. Když mají vrátit peníze dělají, že se jich to netýká… Buďte obezřetní, jestli vám za to ta sleva 1500 Kč stojí. Já už vím, že rozhodně ne!

nikola valaskova

Musím napsat, že s obchodem jsem maximálně spokojený a to jak od objednání výrobku (již třetí objednávka….sušička, toustovač, pračka) tak přes info jak si na tom objednávka stojí, tak i s dopravou konkrétně s DHL. Od objednání po dodání dva pracovní dny. Co se týče svozu starého spotřebiče, opět vše bez problémů. Zaklepu na dřevo t.č vše na pohodu.

Petr Blažek

Koupila jsem zde pračku,troubu,sušičku a lednici do auta.Vše bez problému,ochotný pán na telefonu.Zboží bylo v pořádku, doprava bez problému.Tento obchod jsem doporučila kamarádce,která si koupila myčku.Zatím je moc spokojená.Za mě doporučuji.

Monika Nem

Často kladené dotazy

Jaká je úhlopříčka displeje Hisense lednice?

Úhlopříčka displeje Hisense lednice je 55 palců.

Kolik programů může Hisense lednice obsahovat?

Hisense lednice může obsahovat až 10 programů.

Jaká je energetická třída Hisense lednice?

Hisense lednice má energetickou třídu A++.

Jaké funkce chladícího systému má Hisense lednice?

Hisense lednice má chladicí systém No Frost.

Jaký je rozměr Hisense lednice?

Hisense lednice má rozměry 180 x 70 x 60 cm.

Leave a Comment